Gudrā koča ar štovētiem kāpostiem.
Dažādojot  Ziemassvētku ēdienkarti, pamēģiniet kartupeļu vietā izmantot šķiedrvielām bagātās pērļu 🌾 grūbas.
 40 min.    2 pers.    vidēji
SASTĀVDAĻAS:
1 paciņa (90 g) GUDRIE GRAUDI MIX Nr. 2,
100 g speķis,
100 g štovēti kāposti,
1 sīpols,
zaļumi, sāls, pipari.
PAGATAVOŠANA:
1. GUDRIE GRAUDI maisījumu ieber verdošā ūdenī un vāra 12 min.
2. Speķi un sīpolus sagriež gabaliņos.
3. Uzkarsē pannu un liek cepties līdz sīpoli un speķis zeltaini brūni.
4. Pievieno GUDRIE GRAUDI, sāli, piparus un sautē 2-3 minūtes.
5. Servē šķīvī, pievieno štovētus kāpostus un pārkaisa ar zaļumiem.
Labu apetīti!