Ar saulē kaltētiem tomātiem

Atpakaļ pie visām receptēm

Tik vienkārši, ātri un garšīgi! Recepti piedāvā uztura konsultante, fitnesa trenere Ineta Rijniece.

15 min.    2 pers.    viegli

 

SASTĀVDAĻAS:
1 paciņa (90 g) GUDRIE GRAUDI MIX NR.2
150 g paprika (vai citi dārzeņi, piemēram, gurķis)
90 g saulē kaltēti tomāti
30 g pētersīļi, dilles
Sauja mikrozaļumu pēc izvēles
Garšaugu sāls, kaltēti ķiploki

PAGATAVOŠANA:
1. Katliņā uzvāra 1l ūdens. Verdošā ūdenī liek 1 GUDRIE GRAUDI paciņu un vāra 12 minūtes. Noņem no uguns un ļauj graudiem 3 minūtes karstajā ūdenī uzbriest. Graudus izņem un notecina lieko ūdeni.
2. Kamēr vārās graudi, sagriež papriku, kaltētos tomātus, zaļumus un liek lielā bļodā. Dārzeņiem pievieno GUDRIE GRAUDI maisījumu un samaisa. Gatavs!

Ja vēlas sātīgāku maltīti, var pievienot tunci, vistu vai citas piedevas.

Labu apetīti novēl GUDRIE GRAUDI komanda un receptes autore uztura konsultante, fitnesa trenere Rijniece Ineta.