Tomātu zupa rudens gaumē

Atpakaļ pie visām receptēm

Nobaudiet GUDRIE GRAUDI maisījumus ar pikantu zupu un sasildieties garos rudens vakaros.

SASTĀVDAĻAS 4 porcijām:

GUDRIE GRAUDI MIX Nr. 3,
6–7 tomātu,
7 burkānu,
1 sīpola,
1 iepakojuma “Dzintars” klasiskā kausētā siera,
100 g cietā siera,
sāls un maltu melno piparu pēc garšas,
½ tējkarotes maltas saldās paprikas.
Grauzdiņu un zaļumus pasniegšanai.

PAGATAVOŠANA:

1. Tomātus nomizo.
2. Burkānus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
3. Tomātus un burkānus liek katliņā, tiem pievienojot veselu sīpolu.
4. Dārzeņus pārlej ar verdošu ūdeni līdz tie ir pilnībā zem ūdens.
5. Vāra līdz burkāni ir mīksti.
6. Sīpolu izņem no ūdens.
7. Ūdeni nolej tik daudz, lai atstātu  1 cm virs dārzeņiem.
8. Katliņu noņem no plīts un dārzeņus sablendē viendabīgā masā.
9. Pievieno kausēto sieru, saldo papriku, pēc garšas – sāli un piparus.
10. Liek katliņu atpakaļ uz plīts karsēties līdz izkūst siers.
11. Izvāra GUDRIE GRAUDI maisījumu.

Zupu pasniedz ar GUDRIE GRAUDI maisījumu, grauzdiņiem un smalki rīvētu cieto sieru.
Labu apetīti!