Vai esi iedomājies kāda ir garšu saderība GUDRIE GRAUDI ar āboliem un ķirbjiem no vietējiem dārziem?

Ēdiena pagatavošanas laiks: 15 minūtes.
SASTĀVDAĻAS:
1 paciņa (90 g) GUDRIE GRAUDI MIX Nr. 3,
300 g ķirbis,
2 nelieli sarkani āboli,
50 g lazdu rieksti,
50 g žāvētas dzērvenes,
saišķītis rukolas vai citu salātlapiņu,
sāls, pipari,
sviests vai eļļa cepšanai pēc izvēles.

PAGATAVOŠANA:
1. GUDRIE GRAUDI maisījumu ieber verdošā ūdenī un vāra 12 min.
2. Ķirbi (ieteicams sviesta ķirbi) sagriež kubiņos un pārkaisa sāli, piparus.
3. Pannā sakarsē sviestu vai eļļu un apcep līdz tas ir mīksts, bet neizjūk.
4. Ābolus sagriež šķēlītēs, riekstus saspiežot sadrupina un zaļumus sasmalcina.
5. Grūbas sajauc ar ķirbja gabaliņiem, ābolu šķēlītēm, žāvētām ogām, riekstiem un pārkaisa ar zaļumiem.
Labu apetīti!