Zirnīši ar Fetu

Atpakaļ pie visām receptēm

GUDRIE GRAUDI un fetas siers ir gluži kā radīti viens otram.

SASTĀVDAĻAS 4 porcijām:
2 paciņas (180 g) GUDRIE GRAUDI maisījuma pēc izvēles,
200 g fetas siers,
400 saldēti zaļie zirnīši,
20 g piparmētru lapas,
2 ēdamkarotes olīveļļas,
1 gab. smalki sagriezts sīpols,
2 gab. ķiploka daiviņas,
100 ml citrona sula.
Sāls un maltie melnie pipari pēc garšas.

PAGATAVOŠANA:
1. Izvēlēto GUDRIE GRAUDI maisījumu ieber verdošā ūdenī un vāra 12 min.
2. Uzsilda pannu, pievieno olīveļļu un apcep sīpolus.
3. Sīpoliem pievieno sagrieztus ķiplokus un izspiež 50 ml citrona sulas.
4. Ļauj pannā veidoties buljonam.
5. Bļodiņā pievieno 200 g fetas siera un izspiež 50 ml citrona sulas.
6. Bļodiņā pievieno piparmētru lapas, sāli un piparus.
7. Kad GUDRIE GRAUDI gatavi, tos pievieno buljonam pannā.
8. Maisījumam pievieno zaļos zirnīšus un ļauj 3-5 minūtes sautēties.
9. Kad zirnīši ir gatavi, tad saturam uz pannas pievieno fetas sieru ar piparmētrām.
10. Kārtīgi samaisa un ļauj ievilkties.
11. Servē un dekorē ar fetas sieru un piparmētrām.

Labu apetīti!