Graudi vistas šampinjonu mērcē

Atpakaļ pie visām receptēm

Piekritīsi – Latvija ir sēņu zeme.  Iepriecini savus mīļos ar veselīgām vakariņām!

SASTĀVDAĻAS:

GUDRIE GRAUDI MIX Nr. 2,
vistas filejas,
šampinjonu,
kokosriekstu krēma,
sāls,
karija,
ķiršu tomātu.
Dažādu zaļumu pēc izvēles.

PAGATAVOŠANA:

1. GUDRIE GRAUDI maisījumu ieber verdošā ūdenī un vāra 12 min.
2. Sagriež vistu nelielās strēmelītēs un apcep.
3. Uz atsevišķas pannas apcep sēnes.
4. Vistu sautē nelielā ūdens daudzumā, klāt pievienojot sāli un kariju.
5. Kad vista ir gatava, tai pievieno kokosriekstu krēmu un dažus ķiršu tomātus.
6. Vistu un sēnes pasniedz kopā ar GUDRIE GRAUDI maisījumu.

Labu apetīti!