Moderna Latvijas garša vienā sātīgā zupas bļodiņā. Pupiņu zupu atbilstoši savai gaumei var pagatavot kā veģetārieši, tā gaļēdāji un asāku garšu cienītāji.
Nobaudi viegli pagatavojamu maltīti ar uzturvērtībām bagāto GUDRIE GRAUDI pērļu grūbu maisījumu! Pupiņas satur daudz olbaltumvielu, šķiedrvielu, kalciju, dzelzi, magniju un cinku, kā arī satur vitamīnus A, C, E un B.
SASTĀVDAĻAS:
– 1 paciņa (90g) GUDRIE GRAUDI MIX Nr. 2 (pērļu grūbas, bulgurs, zaļās lēcas),
– 100 g žāvētu ribiņu,
– burkāns,
– tomātu pasta,
– paprika,
– sīpols,
– ķiploks,
– lauru lapas,
– zaļumi pēc izvēles,
– sāls un pipari pēc garšas.
PAGATAVOŠANA:
1. Ribiņas kopā ar izmērcētām pupiņām liek vārīties ūdenī.
2. GUDRIE GRAUDI maisījumu ieber verdošā ūdenī un vāra 12 min. Noņem no uguns un ļauj nedaudz pastāvēt.
3. Pēc 20 minūtēm ribiņām un pupiņām pievieno sagrieztus burkānus, papriku, ķiploku, tomātu pastu, lauru lapas un veselu nomizotu sīpolu.
4. Vāra līdz dārzeņi mīksti.
5. Pievieno GUDRIE GRAUDI maisījumu.
Labu apetīti!