MIKSLIS AR FALAFEĻIEM

Atpakaļ pie visām receptēm

Kad virtuvē satiekas dažādu tautu superprodukti un saimniece pievieno kripatiņu kulinārās maģijas, maltīte kļūst par svētkiem arī ikdienā.

SASTĀVDAĻAS:
90  g (1 paciņa) GUDRIE GRAUDI MIX NR. 3 (pērļu grūbas, sarkanās lēcas, sarkanā kvinoja),
100 g lapu kāposti Kale,
50 g tahini mērce,
1 vārīta biete,
1 baklažāns,
2 krāsainie burkāni,
1 saldais kartupelis,
3 saldēti falafeļi,
Sāls, pipari, garšvielas pēc saviem ieskatiem.


PAGATAVOŠANA:

1.Katlā lej 1 l ūdens un uzvāra. Liek GUDRIE GRAUDI paciņu verdošā ūdenī un vāra ~ 12-15 minūtes. Noņem un ļauj nedaudz pastāvēt. Izņem un notecina ūdeni.
2. Kubiciņos sagriež burkānus, baklažānu, saldo kartupeli un bietes.
3. Saplūkā nelielos gabalos Kale salātu lapas.
Kalē kopā ar sagrieztajiem dārzeņiem liek cepties cepties cepeškrāsnī līdz dārzeņi mīksti un lapas kraukšķīgas.
4. Atsevišķā pannā pielej labi daudz eļļas un uzcep falafeļus.
5. Visu kopā servē traukā un pievieno dažas piles tahini mērces.
Labu apetīti!