Skaties jaunāko TV3 raidījuma Izgaršo Latviju epizodi.
Aktieris Kristaps Rasims, šefpavārs Normunds Baranovskis un SIA Otaņķu Dzirnavnieka kvalitātes vadītāja Līga Lagzdiņa kopīgi pagatavos debešķīgi gardu paelju ar GUDRIE GRAUDI, sakņaugiem un tīģergarnelēm, tomātu šampanieša mērcē.
SASTĀVDAĻAS:
4 paciņas (90 g) GUDRIE GRAUDI MIX Nr. 3,
400 g vistas fileja,
2 ēdamkarotes jogurts bez garšas,
2 ēdamkarotes BBQ Garšvielas (Selection by Rimi) malta,
3 daivas sakapāts ķiploks,
1 burkāns,
1 pastinaks,
1/5 selerijas sakne,
2 ēdamkarotes Gī sviests,
200 ml Brut šampanietis,
250 ml tomātu mērce,
400 ml buljons,
400 g garneles,
2 saujas zaļumi,
1 sauja rīvēts cietais siers,
2 ēdamkarotes krēmsiers.
2 ēdamkarotes BBQ Garšvielas (Selection by Rimi) malta,
3 daivas sakapāts ķiploks,
1 burkāns,
1 pastinaks,
1/5 selerijas sakne,
2 ēdamkarotes Gī sviests,
200 ml Brut šampanietis,
250 ml tomātu mērce,
400 ml buljons,
400 g garneles,
2 saujas zaļumi,
1 sauja rīvēts cietais siers,
2 ēdamkarotes krēmsiers.
PAGATAVOŠANA:
1. Vistas fileju sagriež kubiņos un iemarinē jogurtā, BBQ garšvielās un ķiplokā.
2. Saknes sagriež mazos kubiņos. Ieber dziļā katlā un apcep kopā ar vistas fileju Gī sviestā.
3. Sakņaugiem un vistai pievieno šampanieti un novāra.
4. Pievieno mērci un buljonu. Pavāra 2 minūtes.
5. Ber klāt GUDRIE GRAUDI maisījumus un vāra uz mazākas uguns 10 minūtes.
6. Pievieno garneles un pusi zaļumu. Vāra vēl 5 minūtes.
7. Piejauc abus sierus, zaļumus un viegli iemaisa.
8. Uzliek vāku, ļauj visam ievilkties pāris minūtes un pasniedz.
1. Vistas fileju sagriež kubiņos un iemarinē jogurtā, BBQ garšvielās un ķiplokā.
2. Saknes sagriež mazos kubiņos. Ieber dziļā katlā un apcep kopā ar vistas fileju Gī sviestā.
3. Sakņaugiem un vistai pievieno šampanieti un novāra.
4. Pievieno mērci un buljonu. Pavāra 2 minūtes.
5. Ber klāt GUDRIE GRAUDI maisījumus un vāra uz mazākas uguns 10 minūtes.
6. Pievieno garneles un pusi zaļumu. Vāra vēl 5 minūtes.
7. Piejauc abus sierus, zaļumus un viegli iemaisa.
8. Uzliek vāku, ļauj visam ievilkties pāris minūtes un pasniedz.
Labu apetīti!