Gluži kā vakariņas restorānā – GUDRIE GRAUDI ar tunci un garnelēm.
Pārsteidziet mīļos ar šefpavāra cienīgu maltīti 15 minūtēs.
Ātrākai pagatavošanai izmantojām KAIJA neatkārtojamo “Tuncis ar dārzeņiem Italiano”.
Taču to var aizvietot ar tunci un pākšaugiem.
Taču to var aizvietot ar tunci un pākšaugiem.
SASTĀVDAĻAS:
1 paciņa (90 g) GUDRIE GRAUDI MIX Nr. 2,
1 iepakojums KAIJA “Tuncis ar dārzeņiem Italiano”,
100 g garneles,
1 citrons,
50 g balzametiķis,
sāls, pipari.
PAGATAVOŠANA:
1. GUDRIE GRAUDI maisījumu ieber verdošā ūdenī un vāra 12 min.
2. Pannā sakarsē sviestu vai eļļu un apcep garneles līdz tās ir maigi rozā.
3. Graudus sajauc kopā ar tunci un dārzeņiem, sautē uz pannas 3 minūtes.
4. Servē uz šķīvja un pievieno 2 citronu daiviņas.
Labu apetīti!