Ļaujieties veģetāro ēdienu vilinājumam ar GUDRIE GRAUDI un bagātiniet savu ēdienkarti.
Pērļu grūbu maisījums ar dārzeņiem un pikantajām sojas bumbiņām lieliski sasildīs drēgnajos vakaros.
Soja ir bagāta ar olbaltumvielām, kā arī satur daudz vitamīnu (A, B1, B2, B3, B6, P, K, E, C), kalciju, dzelzi un citas vērtīgas minerālvielas veselīgas imūnsistēmas nodrošināšanai.
Ēdiena pagatavošanas laiks  20 minūtes.SASTĀVDAĻAS:
– 1 paciņa (90g) GUDRIE GRAUDI MIX Nr. 2 (pērļu grūbas, bulgurs, zaļās lēcas),
– 1 ķekars cherry tomātu,
– 1 vārīta biete,
– 100 g sojas bumbiņu,
– 2 ēdamkarotes asās mērces,
– 100 g kausētais siers,
– buntīte salātlapu,
– sāls, pipari un citas garšvielas pēc izvēles.

PAGATAVOŠANA:
1. GUDRIE GRAUDI maisījumu ieber verdošā ūdenī un vāra 12 min. Noņem no uguns un ļauj nedaudz pastāvēt.
2. Uzkarsētā pannā liek cepties sojas kotletes līdz brūnas.
3. Sarīvē bieti un sagriež cherry tomātus.
4. GUDRIE GRAUDI samaisa ar kausēto sieru, bieti un aso mērci.
5. Servē šķīvī un pievieno kotletes, cherry tomātus, salātlapas.
Labu apetīti!