Ģimeniskām Ziemassvētku brokastīm, putra ar GUDRIE GRAUDI, ķiršiem un kanēlī karamelizētiem āboliem. Ļaujies garšu ceļojumam ar vietējas izcelsmes  produkciju – pērļu grūbu maisījumu, kura sastāvā ir B6 un Beta glikāns. Papildiniet putru ar savām iecienītākajām piedevām un laiski pavadiet laiku.

SASTĀVDAĻAS:
– 1 paciņa (180g) GUDRIE GRAUDI MIX Nr. 3 (Pērļu grūbas, sarkanās lēcas, sarkanā kvinoja),
– 1 ābols,
– sauja ķiršu,
– 200 ml piena,
– tējkarote kanēļa,
– tējkarote cukura.

PAGATAVOŠANA:
1. GUDRIE GRAUDI maisījumu ieber verdošā ūdenī un vāra 12 min. Noņem no uguns un ļauj nedaudz pastāvēt.
2. Sagriež ābolus strēmelēs vai kubiņos pēc vēlmēm.
3. Uzkarsē pannu un apcep ābolus līdz tie brūni. Pievieno cukuru ar kanēli un karamelizē ābolus.
4. Katliņā liek vārīties pienu un pievieno GUDRIE GRAUDI maisījumu.
5. Putru pasniedz bļodiņā un pievieno ķiršus ar karamelizētiem āboliem.
Labu apetīti!