Ar ķirbi un zilo sieru

Atpakaļ pie visām receptēm

Kā mums patīk šie “Gudrīši – graudi”. Un Jums?
Viens un divi garda maltīte gatava!

SASTĀVDAĻAS (2 porcijām):
2 paciņas  GUDRIE GRAUDI Nr.1,
600 g ķirbis,
60 g zilais siers “Dorblu”.
Sāls, pipari, mazliet ķiploks.

PAGATAVOŠANA:
1.Uzvāra 1,5 litri ūdens un liek tajā GUDRIE GRAUDI. Vāra 12 minūtes uz vidējas uguns.
2. Sagriež ķirbi mazos gabaliņos un liek mikroviļņu krāsnī uz 5 minūtēm (uz max jaudu-lai ķirbja gabaliņi paliek mīksti).
3. GUDRIE GRAUDI  noņem no uguns, pievieno sāli un noliek malā uz ~ 3 minūtēm.
4. Graudus izņem no paciņas, nolej lieko šķidrumu, ber katlā, kur tiem pievieno mīksto ķirbi, garšvielas, samaisa un pasautē ~ 5  minūtes.
5. Karstos iemaisa mazos kubiciņos sagrieztu zilo sieru. Izmaisa, lai tas pakūst.

Labu apetīti novēl GUDRIE GRAUDI komanda un receptes autore uztura konsultante, fitnesa trenere Rijniece Ineta.