SASTĀVDAĻAS:
90 g (1 paciņa) GUDRIE GRAUDI MIX NR. 2 (pērļu grūbas, bulgurs, zaļās lēcas),
1 cukini,
1 paprika,
1 burkāns,
100 g zaļās pākšu pupiņas,
10 g timiāns,
1 liellopa steiks.
Sāls, pipari un citas garšvielas pēc saviem ieskatiem.
PAGATAVOŠANA:
1.Katlā lej 1 l ūdens un uzvāra. Liek GUDRIE GRAUDI paciņu verdošā ūdenī un vāra ~ 12-15 minūtes. Noņem un ļauj nedaudz pastāvēt. Izņem un notecina ūdeni.
2. Sagriež dārzeņus un liek uz pannas sautēties līdz mīksti un zeltaini brūni.
3. Uzkarsē pannu, ieeļļo un liek steiku cepties pa 3 minūtēm no katras puses, lai tas būtu vidēji cepts. Cepšanās laikā piecieno timiāna lapiņas.
5. Kad viss gatavs, dārzeņus sajauc kopā GUDRIE GRAUDI maisījumu, pievieno steiku un dekorē ar timiāna zariņiem.
Labu apetīti!