Vai arī jums patīk ātri pagatavojamas, vienkāršas maltītes?
Gardi gan siltā, gan aukstā veidā!
SASTĀVDAĻAS:
90 g (1 paciņa) GUDRIE GRAUDI MIX Nr.2,
400 g saldētu dārzeņu maisījums “Mexico”,
sīpols,
ķiploks,
200 g laša fileja (vai 1 vai 2 bundžiņas x 130 g konservēts tuncis savā sulā),
5 g extra virgin olīveļļa.
Sāls, pipari, Vidusjūras garšvielu maisījums (pēc garšas),
1 dārzeņu buljona kubiks (vai iztikt).
PAGATAVOŠANA:
1. Uzvāra 1 litru ūdens, kuram pievieno dārzeņu buljona kubiņu. Liek tajā GUDRIE GRAUDI un vāra 12 minūtes.
2. Lasi liek pannā, ielej nedaudz ūdeni, uzliek pannai vāku un izsautē to mīkstu.
3.Citā pannā 5 g eļļas apcep sagrieztu sīpolu un ķiploku. Pievieno saldētos dārzeņus, pavisam nedaudz ūdeni, garšvielas un sautē gatavus.
4. Pievieno izvārītos graudus, saspaidītu gabaliņos lasi (vai tunci), visu samaisa un pasautē vēl ~ 3-4 minūtes. Var pievienot pa virsu vēl zaļumus.
Labu apetīti novēl GUDRIE GRAUDI komanda un receptes autore uztura konsultante, fitnesa trenere Rijniece Ineta.