Ģimeniskām Ziemassvētku brokastīm piestāv putra ar Gudrie Graudi veselīgajām pērļu grūbām, ķiršiem un kanēlī karamelizētiem āboliem.
20 min. 2 pers. viegli
SASTĀVDAĻAS:
1 paciņa (90 g) “Gudrie Graudi” maisījums Mix Nr. 3
1 ābols
Sauja ķiršu
200 ml piena
Tējkarote kanēļa
Tējkarote cukura
PAGATAVOŠANA:
- “Gudrie Graudi” maisījumu ieber verdošā ūdenī un vāra 12 min. Noņem no uguns un ļauj nedaudz atdzist.
- Sagriež ābolus strēmelēs vai kubiņos.
- Uzkarsē pannu un apcep ābolus līdz tie brūni, pievieno cukuru ar kanēli un karamelizē ābolus.
- Katliņā liek vārīties pienu un pievieno iepriekš uzvārīto “Gudrie Graudi” maisījumu.
- Putru pasniedz bļodiņā un pievieno ķiršus ar karamelizētiem āboliem.
Labu apetīti!