Moderna Latvijas garša sātīgā bļodiņā zupas. Pupiņu zupu atbilstoši savai gaumei var pagatavot kā veģetārieši, tā gaļēdāji un asāku garšu cienītāji.
Nobaudi viegli pagatavojamu maltīti ar uzturvielām bagāto GUDRIE GRAUDI pērļu grūbu maisījumu. Pupiņas satur daudz olbaltumvielu, šķiedrvielu, kalciju, dzelzi, magniju un cinku, kā arī satur vitamīnus A, C, E un B.

60 min.    4 pers.    vidēji

 

SASTĀVDAĻAS:

1 paciņa (90g) GUDRIE GRAUDI MIX Nr. 2
100 g žāvētu ribiņu
Burkāns
Tomātu pasta
Paprika
Sīpols
Ķiploks
Lauru lapas
Zaļumi pēc izvēles
Sāls un pipari pēc garšas

PAGATAVOŠANA:

1. Ribiņas kopā ar izmērcētām pupiņām liek vārīties ūdenī.
2. GUDRIE GRAUDI maisījumu ieber verdošā ūdenī un vāra 12 min. Noņem no uguns un ļauj nedaudz pastāvēt ūdenī.
3. Pēc 40 minūtēm ribiņām un pupiņām pievieno sagrieztus burkānus, papriku, ķiploku, tomātu pastu, lauru lapas un veselu, nomizotu sīpolu.
4. Vāra līdz dārzeņi mīksti. Izņem veselo sīpolu, notīra ribiņas no kauliem.
5. Pasniedz ar GUDRIE GRAUDI maisījumu.

Labu apetīti!