ĶIRBJU ZUPA AR SELERIJU

Atpakaļ pie visām receptēm

Vai plāno Helovīnos grebt ķirbi? Izmanto to lietderīgi un pēc svētkiem pagatavo gardu ‘GUDRIE GRAUDI’ zupu ar ķirbi un seleriju!

30 min.    4 pers.    vidēji

 

SASTĀVDAĻAS:

1 paciņa (90g) ‘GUDRIE GRAUDI’ MIX Nr. 3
400g ķirbja
3 paprikas
2 seleriju kāti
2-3 ēdamkarotes tomātu pasta
2-3 daiviņas ķiploka
Sāls, pipari, lauru lapas, muskatrieksts
Balzāmetiķis
Dilles

PAGATAVOŠANA:

1. Sagriež kubiciņos un apcep ķirbi, papriku un seleriju kātus.
2. Pievieno tomātu pastu.
3. Katlā uzvāra aptuveni 1.5-2,5 litrus ūdeni, atgriež ‘GUDRIE GRAUDI’ iepakojumu, ieber verdošā ūdenī.
4. Katlā pievieno apceptos dārzeņus, sasmalcinātas 2-3 daiviņas ķiploka, kā arī 2 lauru lapas – vāra, kamēr dārzeņi ir mīksti un ‘GUDRIE GRAUDI’ gatavi – aptuveni 12 minūtes.
5. Pēc garšas pievieno sāli un piparus, muskatriekstu, kā arī 2-3 karotes balzametiķi.
6. Pasniedz ar pārkaisītām dillēm.

Labu apetīti!