GUDRIE GRAUDI AR SOJAS BUMBIŅĀM

Atpakaļ pie visām receptēm

Ļaujies veģetāro ēdienu vilinājumam ar GUDRIE GRAUDI un bagātini savu ēdienkarti. Pērļu grūbu maisījums ar dārzeņiem un pikantajām sojas bumbiņām lieliski sasildīs drēgnajos vakaros.

Soja ir bagāta ar olbaltumvielām, kā arī satur daudz vitamīnu (A, B1, B2, B3, B6, P, K, E, C), kalciju, dzelzi un citas vērtīgas minerālvielas veselīgas imūnsistēmas nodrošināšanai.

20 min.    2 pers.    viegli

 

SASTĀVDAĻAS:
1 paciņa (90g) GUDRIE GRAUDI MIX Nr. 2
1 ķekars cherry tomātu
1 vārīta biete
100 g sojas bumbiņu
2 ēdamkarotes asās mērces
100 g kausētais siers
Buntīte salātlapu
Sāls, pipari un citas garšvielas pēc izvēles

PAGATAVOŠANA:
1. GUDRIE GRAUDI maisījumu ieber verdošā ūdenī un vāra 12 min. Noņem no uguns un ļauj nedaudz pastāvēt.
2. Uzkarsētā pannā liek cepties sojas kotletes līdz brūnas.
3. Sarīvē bieti un sagriež cherry tomātus.
4. GUDRIE GRAUDI samaisa ar kausēto sieru, bieti un aso mērci.
5. Servē šķīvī un pievieno kotletes, cherry tomātus, salātlapas.

Labu apetīti!