Ar dārzeņiem un lasi

Atpakaļ pie visām receptēm

Vai arī jums patīk ātri pagatavojamas, vienkāršas maltītes? GUDRIE GRAUDI ar dārzeņiem un lasi ir gardi gan siltā, gan aukstā veidā! Receptes sastādījusi uztura konsultante, fitnesa trenere Ineta Rijniece.

20 min.    2 pers.    viegli

 

SASTĀVDAĻAS:
90 g  (1 paciņa) GUDRIE GRAUDI MIX Nr.2,
400 g saldētu dārzeņu maisījums “Mexico”
1 sīpols
Dažas daiviņas ķiploka
200 g laša fileja (vai 1-2 bundžiņas 130 g konservēts tuncis savā sulā)
5 g extra-virgin olīveļļa
Sāls, pipari, Vidusjūras garšvielu maisījums (pēc garšas)

PAGATAVOŠANA:
1. Uzvāra 1 litru ūdens, pievieno dārzeņu buljona kubiņu vai garšvielas. Ūdenī liek 1 paciņu GUDRIE GRAUDI grūbu maisījumu un vāra 12 minūtes.
2. Ja izmanto svaigo lasi, to liek pannā, ielej nedaudz ūdeni, uzliek pannai vāku un izsautē to mīkstu.
3.Citā pannā uzkarsē eļļu un apcep sagrieztu sīpolu un ķiploku. Pievieno saldētos dārzeņus, pavisam nedaudz ūdeni, garšvielas un sautē, līdz dārzeņi gatavi.
4. Pagatavoto lasi saspaida gabaliņos un pievieno dārzeņiem kopā ar GUDRIE GRAUDI maisījumu. Visu samaisa un sautē vēl 3-4 minūtes. Pasniedz karstu.

Labu apetīti novēl GUDRIE GRAUDI komanda un receptes autore uztura konsultante, fitnesa trenere Rijniece Ineta.