Ar dārzeņiem un foreli

Atpakaļ pie visām receptēm

Vai zināji, ka gardas pusdienas un vakariņas var pagatavot 30 minūšu laikā? Fitnesa trenere un uztura konsultante Ineta Rijniece piedāvā sabalansētu un ātri pagatavojamu maltīti!

20 min.    2 pers.    viegli

 

SASTĀVDAĻAS:
90  g (1 paciņa) GUDRIE GRAUDI MIX NR. 1
400 g saldēto dārzeņu maisījums “Mexico”
1 neliels (~235 g) brokolis
200 g forele (vai 350 g vistas fileja)
Sāls, pipari, garšvielas pēc ieskatiem

PAGATAVOŠANA:
1. Uzvāra 1 litru ūdens, pievieno 1 paciņu GUDRIE GRAUDI grūbu maisījumu un vāra 12 minūtes.
2. Dziļā pannā ber saldētos dārzeņus un rozetēs sadalītu brokoli, pielej nedaudz ūdeni, pievieno sāli, garšvielas un sautē, līdz visi dārzeņi ir gatavi.
3. Atsevišķā pannā izsautē foreli vai apcep vistu. Gatavajiem dārzeņiem pievieno GUDRIE GRAUDI maisījumu, saspaidītu izsautēto foreli vai vistu un visu sajauc. Viens, divi un gatavs!

Labu apetīti vēl GUDRIE GRAUDI komanda un receptes autore uztura konsultante, fitnesa trenere Rijniece Ineta.