Pagatavo sev gardu un galvenais – ātri pagatavojamu gruboto, izmantojot vērtīgo GUDRIE GRAUDI maisījumu ar lēcām, linsēklām un saulē kaltētiem tomātiem. Iznākumā, mazāk kā 30 minūtēs, Tev būs pilna panna “komforta” ēdiena, kas iepriecinās visu ģimeni! Perfekts ēdiens darba dienas vakaram. Ķeramies klāt!
Recepti sastādīja Madara Keidāne | Ēdienkarte nedēļai
30 min. 6 porcijas viegli
SASTĀVDAĻAS:
4 paciņas (4x90g) GUDRIE GRAUDI Mix no. 1
1 šalotes sīpols
200g brūnie šampinjoni
250g atkaulotu cāļu šķiņķīšu
100g Parmezāna siers
50g sviests
Sāls, pipari
PAGATAVOŠANA:
1. Sagriež šampinjonus, sīpolu un gaļu. Uz pannas izkausē sviestu un liek cepties šampinjonus 5 minūtes.
2. Pievieno sīpolu un gabaliņos sagrieztos cāļu šķinķīšus un cep vēl ~7-8 minūtes līdz gaļa gatava.
3. Tikmēr vārošā ūdenī liek visas 4 paciņas grūbu maisījumu un gatavo kā norādīts uz iepakojuma.
4. Gatavās grūbas pievieno pannas saturam, iemaisa sieru un gatavs! Pasniedz ar uzrīvētu sieru un, ja vēlas, pievieno arī zaļumus!
Labu apetīti novēl Madara Keidāne | Ēdienkarte nedēļai un GUDRIE GRAUDI komanda!