PUTRA AR ĶIRŠIEM UN ĀBOLIEM

Atpakaļ pie visām receptēm

Ģimeniskām Ziemassvētku brokastīm piestāv putra ar Gudrie Graudi veselīgajām pērļu grūbām, ķiršiem un kanēlī karamelizētiem āboliem.

20 min.    2 pers.    viegli

 

SASTĀVDAĻAS:

1 paciņa (90 g) “Gudrie Graudi” maisījums Mix Nr. 3
1 ābols
Sauja ķiršu
200 ml piena
Tējkarote kanēļa
Tējkarote cukura

PAGATAVOŠANA:

  1. “Gudrie Graudi” maisījumu ieber verdošā ūdenī un vāra 12 min. Noņem no uguns un ļauj nedaudz atdzist.
  2. Sagriež ābolus strēmelēs vai kubiņos.
  3. Uzkarsē pannu un apcep ābolus līdz tie brūni, pievieno cukuru ar kanēli un karamelizē ābolus.
  4. Katliņā liek vārīties pienu un pievieno iepriekš uzvārīto “Gudrie Graudi” maisījumu.
  5. Putru pasniedz bļodiņā un pievieno ķiršus ar karamelizētiem āboliem.

Labu apetīti!